Kezdőlap KORONAVÍRUS

Friss hírek Olaszországból!- interjú Kiss Eszterrel, a Hello. Itt Firenze oldal tulajdonosával!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Folyamatosan tudósítunk Olaszországról, az ottani eseményekről. Nemzetközi sajtófigyeléssel és időről-időre ott élő emberekkel is felvesszük a kapcsolatot, hogy elsőkézből tudjunk meg olyan információkat, amik esetleg az otthoni helyzet megértésében, elfogadásában is segíthetnek, vagy esetleg fel tudnak készíteni olyan dolgokra, amiket mi még nem tapasztaltunk, de ránk is várhat.

Mosatnában nagyon sok ellentmondásos hír érkezik Olaszországról ,például, hogy tapsolnak, énekelnek, de éheznek, nélkülöznek közben. Egy olyan autentikus forrással beszélgettünk, aki idegenvezetőként dolgozik és él kint Firenzében az olasz férjével és a kisfiukkal. Eszter fanasztikus írásaival, blogjával a Facebookon is hódít, ő a Hello. Itt Firenze Facebook oldal tulajdonosa. Elsőkézből tudósít az ottani helyzetről, a törvényekről és betartásukról, és mindezt egy kisgyerekes családanya szemével-lelkével.

Kiss Eszter, idegenvezető, blogger, Firenze, Olaszország
Olaszországban már bizakodóak, s egyre nehezebben bírják a karantént – mondta el a Firenzében élő Kiss Eszter. A járvány lassul, az egészségügy kicsit fellélegezhet, de pont most kéne még betartani kicsit a szigorú szabályokat – hívja fel a figyelmet a blogger. Eszter hozzátette: akár 4.000 eurós büntetést is kaphat az, aki nem tartja be a karantén szabályait.

Kiss Eszterrel Koródi Petra kolléganőnk beszélgetett, a vele készült interjút itt hallgathatják meg!