Az MNGSZ a magyarországi régiók gasztronómiai egyesületeinek országos szakmai találkozójaként hívta életre az évente megrendezett Gasztro Csatát, hogy az egyes gasztronómiai régiók bemutassák jellegzetes étkezési hagyományaikat és beszélgessenek a szakmát foglalkoztató gondokról. Az idén Győrben összegyűlt seregszemlén a Matusz-Vad Zrt. óriásbográcsban főtt, 200 kg szarvashúsból készült pörkölttel várta saját sátránál a látogatókat, emellett bordalokkal kísért fröccsbemutatót és szórakoztató Irigy Hónaljmirigy koncertet szervezett a gasztronómiát ünnepelni vágyóknak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 16 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Új korhatár-ellenőrző rendszert vezet be a ChatGPT a fiatal felhasználók védelmére
Egy tragikus eset nyomán az OpenAI szigorúbb szabályokat vezet be a ChatGPT használatában a 18 év alatti felhasználók számára. A vállalat egy olyan rendszeren...