Az MNGSZ a magyarországi régiók gasztronómiai egyesületeinek országos szakmai találkozójaként hívta életre az évente megrendezett Gasztro Csatát, hogy az egyes gasztronómiai régiók bemutassák jellegzetes étkezési hagyományaikat és beszélgessenek a szakmát foglalkoztató gondokról. Az idén Győrben összegyűlt seregszemlén a Matusz-Vad Zrt. óriásbográcsban főtt, 200 kg szarvashúsból készült pörkölttel várta saját sátránál a látogatókat, emellett bordalokkal kísért fröccsbemutatót és szórakoztató Irigy Hónaljmirigy koncertet szervezett a gasztronómiát ünnepelni vágyóknak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 15 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Ha most kihagyod, 2046-ig várnod kell!
Addig nem lesz olyan látványos az Éta Aquaridák csillaghullása, mint most vasárnap. Ez lesz az év egyik legszebb meteorraja. „Az idei évre a raj egy...