Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Gázolás miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek Győr és Szabadhegy között

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hosszabb utazási időre kell számítani a péntek délelőtti órákban a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon, miután a Celldömölkről Győrbe tartó vonat elgázolt egy embert Győr és Szabadhegy között – közölte a Mávinform a honlapján.

 

A tájékoztatás szerint a vonatpótlás szervezése folyamatban van. Hozzátették: a Celldömölk-Győr és Veszprém-Győr vonalon közlekedő Helikon InterRégió és a személyvonatok Győr Szabadhegyig közlekednek és onnan is indulnak. Győrben a Volánbusz 5-ös járatán visszavonásig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a Révai Miklós utca és a szabadhegyi vasútállomás között.

Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a baleset Szabadhegy és Gyárváros között történt a nyílt vasúti pályán. A vonaton mintegy nyolcvanan utaztak, a győri hivatásos tűzoltók segítettek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről.