Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Győrben lesz a MEFOB Feszt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tizenhárom sportágban, több mint ezer résztvevővel rendezik meg Győrben a Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Bajnokság Fesztiválját, vagyis a MEFOB Fesztet.

Az esemény nagykövetei, a házigazda Széchenyi István Egyetem hallgatói – Sebestyén Dalma úszó olimpikon, Szabó Bence világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok evezős és Lang Zalán, az élvonalba törő győri férfi kézilabdacsapat kapitánya – a mozgás fontosságára hívják fel a figyelmet, és azt üzenik mindenkinek: jöjjön el a kisalföldi megyeszékhelyre, az egyetemi–főiskolai sportélet legnagyobb hazai versenyére.

Az intézmény és a Magyar Egyetemi–Főiskolai Sportszövetség közös eseményén kézilabda, futsal, röplabda, asztalitenisz, ergométer, evezés, sárkányhajó, ultimate frizbi, sakk, vízilabda, szkander, e-sport és cheerleading sportágakban rendeznek versenyeket. Az egyetemi–főiskolai sportélet legnagyobb hazai eseményének fesztivál jellegét a napközbeni szabadidősportos programok és az esti bulik adják.