Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Győrben versenyeznek az ország legjobb rendőrei

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kezdetét vette Győrben a XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny. Az eseményt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezi és bonyolítja le. A közlekedési rendőrök Győr városban összesen hat helyszínen mérik össze szakmai tudásukat.

 

Az eseményen az ország legjobb autós és motoros járőrei vesznek részt.  A helyszínen dr. Forrai Zsolt r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes is köszöntette a résztvevőket, aki a tapasztalt, felkészült rendőröknek szintén eredményes versenyzést kívánt. Beszédében kiemelte, hogy a közlekedésrendészeti területen dolgozó kollégáink szakmai képzése kiemelt fontosságú, ennek egyik lényeges állomása az idei háromnapos verseny, amelyen az egyenruhások elméleti és gyakorlati ismereteiket mérhetik össze egymással.

 

Az eseményre az ország összes megyéjéből érkeztek az egyenruhások, akik az első napon a KRESZ, és szakmai ismereteikről adtak számot, a folytatásban pedig gyakorlati és szimulátorversenyeken mérik össze szakértelmüket.

 

Forrás: police.hu