Győri vezetők a világbajnokságon

Forrás: Facebook

Nyolc napon keresztül Kumamotóban tartózkodott a Győri Audi ETO KC háromtagú szakmai küldöttsége. dr. Bartha Csaba elnök, Danyi Gábor vezetőedző és Szabó Tamás nemzetközi igazgató hasznos tapasztalatokkal tért haza a világversenyről – számol be róla a gyorietokc.hu.

December 7-én indult útnak a győri delegáció a világbajnokság helyszínére, Kumamotóba, Japánba. A hosszú utazás után az első találkozó amit a helyszínen tekintettek meg, a magyar válogatott Argentína elleni sikere volt. Ezen a mérkőzésen kívül még 16 mérkőzést nézett meg élőben a középdöntőkben,valamint a torna végjátékában a küldöttség. “Mindenképpen hasznos volt ez a túra, hiszen egyrészt minden, a vb-n szereplő játékosunkat meglátogattuk, de ezen kívül több értékes megbeszélésen is részt vettünk. Sikerült játékosokkal és menedzserekkel is tárgyalni, nemcsak a következő,hanem már a 2021/22-es szezonra is gondolva. Örömteli, hogy a válogatottak vezetői mellett a nemzetközi szövetség vezető tisztségviselőivel, többek között Dr. Hasszán Musztafa úrral, az IHF elnökével is egyeztethettünk. Ugyan a győri játékosok sajnos most érem nélkül térnek haza, de ennél számunkra sokkal fontosabb, hogy mindenki egészséges maradt.” -nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

“Nagyon tartalmas volt a kumamotói látogatásunk. A torna második hetében magas szintű összecsapásokat is láthattam, és sok értékes tapasztalattal gazdagodtunk. A döntő fantasztikus izgalmakat hozott, örülök, hogy a sportág egy új világbajnokot avatott.” -nyilatkozta Danyi Gábor vezetőedző.

A győri klubdelegáció december 16-án az esti órákban érkezik haza Japánból.

Híradó főszerkesztő, riporter