Gyõzött az Audi ETO Fehérvárott

Gy?zött az Audi ETO Fehérvárott
Gy?zött az Audi ETO Fehérvárott

Triscsuk vezérletével a hazaiak kezdtek jobban (5-2). Bár az ETO ezután felébredt, maximum az egyenlítésig jutott, ugyanis rengeteg volt a védekezési hiba. Hiába tüzelt az elsõ játékrészben szinte hibátlanul Tomori és Herr Anita, ez csak az egyenlítésre volt elég, mert mindig közbejött egy-egy hiba.
A fordulás után hamar magukhoz ragadták a gyõriek a vezetést, és már nem is engedték át. Pedig ragyogóan küzdött a hazai alakulat és különösen Bernataviciute lõtt pontosan. Négy gólra nõtt a vendégek elõnye, mert feljavult a védekezésük, és Pálinger is többször találkozott a labdával. Aztán elõbb Rotis kapott két percet, mert nem adta meg a három méter távolságot szabaddobásnál, majd Konkoly Csaba is erre a sorsa jutott reklamálásért. De a kettõs emberelõnnyel még nem tudtak mit kezdeni a fehérváriak. Emberhátrányból viszony háromszor is eredményes voltak, kihasználva Rotis három támadásbeli hibáját. A végén azonban Kovacsics a legjobbkor csent labdát Triscsuktól, majd újra villant a két Anita, Herr és Görbicz is, és ez el is döntötte a két pont sorsát. Az ETO ezúttal egy kicsit mintha az erejével is spórolt volna, de így is gyõzni tudott Székesfehérváron.

Sótonyi László: Jó mérkõzést játszottunk, a második félidõben azonban több hibát elkövettünk, fõleg a végén. Az egyéni bakik döntötték el a találkozó sorsát.

Konkoly Csaba: Egy nagyon jól felkészített Fehérvár ellen kicsit mérsékelt védekezésünkkel, ha nehezen is, de sikerült kicsikarni a gyõzelmet.

(Forrás: NSO)