Kezdőlap NYUGAT Nyugat - Közélet

Ha a Szombathelyre tartasz a SAVARIA Történelmi Karneválra, van egy jó hírünk

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az augusztus 24-től 27-ig tartó „XXII. SAVARIA Történelmi Karnevál 2023” rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV bármely belföldi állomásról Szombathely állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 23-án 00:00 órától kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb augusztus 28-án éjfélig be kell fejezni. Helyjegyköteles vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes helyjegyet meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével lebélyegeztetik. A menetjegy bélyegeztetése a szombathelyi Tourinform Irodában történik, Szombathelyen a Király utca 1-3. szám alatt, augusztus 24-tól 27-ig, naponta 10-től 20 óráig.