Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több helyen balesetre és torlódásra kell számítani.

15:20

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Lébény térségében több személyautó ütközött össze. A 142-es km-nél a külső sávon halad a forgalom, körülbelül 5 km-es a torlódás, aki teheti az 1-es főúton kerüljön!

A hegyeshalmi határátkelőhelyen, a kilépésre várakozó kocsisor 5 km-es.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s csomópont előtt az erős tranzitforgalom miatt, 10-15 km hosszan szakaszosan torlódik a forgalom.


13:20

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a 130-as km-nél, Győr után, Abda térségében  véget ért a helyszínelés, de a torlódás még mindig meghaladja a 10 km-t. Az 1-es főút felé lehet kerülni

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Örkény térségében újabb baleset történt. Az 52-es km-nél véget ért a sávzárás, de a 60-as km-nél egy új baleset miatt, a forgalom a leállósávon halad. A torlódás továbbra is körülbelül 15 km hosszú. Aki teheti, térjen le a pályáról az 5-ös főútra a 74-es km-nél a Kecskemét-észak csomópontnál , majd a 44-es km-nél a Dabas/Albertirsa csomópontnál térjen vissza rá.

Tehergépkocsi és egy személyautó karambolozott a 49-es főúton, Porcsalma térségében. A 38-as km-nél félpályás lezárás mellett vizsgálják a baleset körülményeit. 


Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Herceghalom közelében két autó, Győr térségében három személyautó ütközött össze.

A 31-es km-nél, illetve a 115-ös km után is a belső sávot foglalják el a sérült járművek. A nagyon erős tranzitforgalom miatt 3 km-es, illetve Győrnél 5-6 km-es torlódás alakult ki. Ugyanezen okból a hegyeshalmi határátkelőhely előtt 1-2 km-es kocsisor alakult ki.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza térségében a 112-es km-nél egy korábban balesetet szenvedett jármű műszaki mentése miatt a külső sávot lezárták.

 

Vezessetek körültekintően.

Jó utat!

/A nyitókép illusztráció/