Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Helikopterből szűrték ki a szabályszegőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai legutóbbi akciójuk során a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálat helikopterével együtt dolgozva ellenőrizték az M1-es autópálya vármegyei szakaszának forgalmát. Az ellenőrzés célja a közlekedésbiztonság fokozása és a szabálytalankodók kiszűrése volt.

Az akció során a rendőrök különös figyelmet fordítottak a járműszerelvényekre és a szabálytalankodásokra, elsősorban az előzési tilalom megszegésére. A helikopter segítségével azonban még a földi egységek által észleltnél is több szabályszegőt sikerült azonosítani, akikel szemben a rendőrség azonnali intézkedéseket tett.

Az M1-es autópálya rendkívül nagy forgalmat bonyolít le, és az itt bekövetkező balesetek súlyos következményekkel járhatnak. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezért arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és figyeljenek a biztonságos közlekedésre.