Kezdőlap KÉK HÍREK

Hét ittas sofőrt igazoltattak a rendőrök a megyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap már a délelőtti órákban pozitívat jelzett az alkoholszonda Győrben egy 52 évesi helyi sofőrnél. Majd aa késő esti órákban is alkoholos állapotban intézkedtek a rendőrök egy 50 éves győri férfi esetében. 

Sopronban, a helyi járőrök délután igazoltattak egy 47 éves kazincbarcikai sofőrt, aki valószínűleg ugyancsak alkoholos állapotban vezette a járművét.

Mosonmagyaróváron már hajnalban intézkedtek egy 28 éves dunakiliti járművezetővel a rendőrök. Majd még szintén a reggeli órákban egy 33 éves ittas sofőrrel volt dolguk a hatóságoknak. A kora délutáni időszakban Jánossomorján is megállítottak egy 26 éves helyi lakost, akinek szintén alkoholfogysztást mutatott ki a szonda.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei Bősárkányon igazoltattak egy gépjárművezetőt a reggeli órákban. Az 53 éves sofőrnél szintén alkoholos állapotot mutatott a készülék.

Az intézkedéssel érintett személyeket az egyenruhások az illetékes rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben kollégáink a szükséges intézkedéseket megtették – olvasható a police.hu oldálán.