Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Idén is a miénk Európa legszebb adventi villamosa

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétből hét: A meseerdő tematikájú villamos is elnyerte Európa tetszését.

A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson már hetedik alkalommal vett részt, és ahogy minden évben, idén is elnyerte az Európa legszebb adventi villamosa címet. Ezzel az eredménnyel maga mögé utasította 8 ország 27 ünnepi szerelvényét, többek között Belgium, Csehország, Szlovákia, Ausztria, Lengyelország, Németország és Horvátország adventi, karácsonyi villamosait.

Az MVK Zrt. hálásan köszöni mindenkinek a segítségét, aki miskolci adventi villamosra adta le a szavazatát! Köszönetünket fejezi ki kollégáiknak és mindenkinek, aki közreműködött a felújított meseerdő tematikájú adventi villamos megálmodásában, megalkotásában és közlekedtetésében!

Aki még nem látta az új ruhába öltöztetett adventi villamost, vagy esetleg újra bejárná azt elejétől a végéig, az most online is megteheti ezen a linken. A www.minden3d.com oldal jóvoltából most bárki, bárhonnan bejárhatja 3D virtuális túrán Miskolc Adventi Villamosát!