Egy kozmetikai szalonban végzett arckezelés mindig látványos hatással van a bőrre, amit a nagy dózisban felvitt, magas hatóanyag-tartalmú készítményeknek köszönhetsz. Ha szeretnéd ezt a hatást otthon is megtartani, sőt fokozni, akkor ezt kell tenned!

Termékek kiválasztása

A garantált sikerhez vezető úton az első lépés az önismeret, illetve a bőr állapotának felmérése. A szakember által végzett diagnosztika során olyan kondíciók is felszínre kerülhetnek, amelyről laikusként semmit nem tudunk. Ezért kiemelten fontos, hogy ha meg akarod találni a bőrödhöz illő készítményeket, mindig konzultálj egy szakértővel!

Rendszeresség

Az otthoni bőrápolás titka a rendszeresség. Ahhoz, hogy a bőr folyamatosan megkapja a számára szükséges hatóanyagokat, ragaszkodnod kell a napi rutin betartásához. Persze egy-egy kihagyás még nem a világ vége, de ha azt szeretnéd látni, hogy a bőröd napról napra szebb, teltebb és ragyogóbb lesz, akkor légy következetes a napi kétszeri bőrápolással.

Türelem

A QMS-hez hasonló magas hatóanyag-tartalmú készítményekkel már az első pár alkalom után is látványos változást érhetsz el, de a legvégső eredményhez kell a türelem. A bőr megújulási ciklusa körülbelül 4 hónap. Ennyi idő kell, hogy az arcbőr összes sejtje kicserélődjön és megláthasd a fiatalosabb, egészségesebb és üdébb önmagad a tükörben.