Jogsi nélkül, drog hatása alatt vezetett!

bilincs police

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során intézkedtek a rendőrök egy Audi típusú személyautó sofőrjével szemben  Győr belterületén. A 28 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Az intézkedők az adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a férfit a hatóságok korábban már eltiltották a vezetéstől bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. A sofőr azt is elismerte a helyszínen, hogy a nap folyamán kábítószert fogyasztott.

A járőrök B. Rolandot az elfogását követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra.  Az előállító helyiségben történő ruházatátvizsgálás során a férfi alsónadrágjába rejtve két alufólia csomagot találtak a rendőrök, amelyekben kábítószergyanús növényi származék volt.

A győri nyomozók B. Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki, kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, továbbá az eltiltás hatálya alatt történő vezetés miatt külön eljárás indul ellene.

Forrás:police.hu

 

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó