Jövő héttől lehet átvenni a bérleteket a Filharmonikusok évadára

zenekar

Hétfőtől lehet átvenni a bérleteket a Győri Filharmonikus Zenekar következő évadára. A zenekar a tavalyi bérleteseinek felajánlotta, hogy ingyen meghosszabbítják a belépőket azoknak, akik ezt kérik. Azért, hogy elkerüljék a tömeget, a megújult kártyákat több lépcsőben lehet átvenni. Hétfőtől a Nikisch Artúr és a Kamarazenekari bérleteket adják ki egy hétig, ezután pedig a Richter és az Istvánffy bérletek következnek.

A Richter Terem jegypénztára augusztus 10-től várja közönségét a szokásos nyitvatartási időben. Annak érdekében, hogy a bérletátvétel során elkerüljék a tumultust, a hosszú várakozást, illetve gondoskodni tudjanak a javasolt egészségügyi ajánlások betartásáról, az ingyenes bérletkártyák átvételét hangversenybérletenként, külön-külön időpontra jelölték ki.

 

A Nikisch Artur és a Kamarazenekari bérlettulajdonosok augusztus 10-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.

A Richter János és az Istvánffy Benedek bérlettulajdonosok augusztus 17-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.

A Sándor János és a Flesch Károly bérlettulajdonosok augusztus 24-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.

A Varga Tibor és a 17:18 bérlettulajdonosok augusztus 31-től tudják átvenni új bérletkártyájukat.

 

Amennyiben több bérletsorozatban is rendelkeznek bérletkártyával, úgy az első alkalommal már összes új bérletet át tudják venni. Az átvételhez szükséges az elmúlt évad bérletkártyája, ugyanis e nélkül nem adják ki az új bérletkártyát. Amennyiben több személy nevében kívánják átvenni az új bérletkártyát, úgy szintén szükség van az összes bérletre

Az elmúlt hónapokban több száz bérletes jelezte, hogy felajánlás ellenére szeretnék megváltani a következő évadra is hangversenybérletüket, így aki bérletének megvásárlásával támogatni kívánja a Győri Filharmonikus Zenekart, ezt a teljes ár mellett 25%, 50% és 75%-os kedvezménnyel teheti meg a bérletátvétel alkalmával.

Híradó főszerkesztő, riporter