Kábítószer a kocsikban

rendőrség villogó

A kapuvári és a győri rendőrök közúti ellenőrzéseik során találtak kábítószert a járművekben.

Cirákon, a Csapodi utcában ellenőriztek a járőrök egy személygépkocsit. Az intézkedés keretében a sofőrnél ruházat- és csomagátvizsgálást hajtottak végre, amelynek során a gépjármű vezetőjének övtáskájában az egyenruhások két átlátszó nejlonban kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök a 28 éves férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott drogteszt amfetamin és metamfetamin hatóanyagokra pozitív értéket mutatott.

A győri járőrök Vámosszabadiban, a határkelő közelében intézkedtek egy román honosságú személygépkocsi 43 éves lengyel vezetőjével és 27 éves ukrán utasával szemben. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök a jármű egyik tárolóhelyén nejlonba csomagolt kábítószergyanús anyagra bukkantak, ezért az autóban utazó férfiakat elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. Velük szemben drogtesztet végeztek, amely mindkét személynél pozitív eredményt mutatott THC-re.

A helyi rendőrkapitányságok nyomozói az elfogott férfiakat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó