Körözöttek rendőrkézen

rendőrségi villogó

A győri, soproni és mosonmagyaróvári rendőrök az elmúlt időszakbankörözötteket, ittas járművezetőt és jármű vezetéstől eltiltott személyeket állítottak elő.

A Győr Rendőrkapitányság járőrei Győrben, a Fehérvári úton közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit. Az intézkedés során a jármű 30 éves sofőrjéről kiderült, hogy őt a Győri Rendőrkapitányság a jármű vezetéstől eltiltotta.

Sopronban, a Magyar utcában igazoltattak a rendőrök egy nőt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 39 éves helyi lakos ellen körözés van érvényben.

Hegykő külterületén ellenőriztek a járőrök egy 42 éves soproni férfit, akiről kiderült, hogy őt a Soproni Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív értéket mutatott.

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Királydomb utcában igazoltattak egy 68 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki.

Hegyeshalomban, a vasútállomáson ellenőriztek a rendőrök egy 54 éves nőt és 13 éves lányát, akikkel szemben megállapították, hogy ellenük a Ceglédi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki.

Az igazoltatott személyeket az egyenruhások elfogták, és az illetékes rendőrkapitányságokra – a további rendőri intézkedések végrehajtása érdekében – előállították.

Forrás: police.hu

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó