Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Halloween ünnepére már hazánkban is egyre többen szerveznek bulit, a gyerekeknek pedig csokit vagy csalunk játékot, amikor körbejárhatják a szomszédságot, hogy jelmezük dícséreteként csokit vagy más édes finomságot kapjanak.

Nagy divat már a tökfaragás is. Annak függvényében, ki milyen hangulatban van –illetve mennyire rajong az ijesztő borzongásért, vagy imád mindent ami vicces – dől el, hogy púpos hátú macskát, rémisztő vigyort vagy kedves mosolyt varázsol a kerek, narancssárga növényre. 

A mostani ködös időben igazán sejtelmes felvételeket lehet készíteni, ezért az idokép.hu játékot hirdetett, amelyben halloween legjobb fotóját keresik.

Lefotóztál egy denevért a ködben? Faragtál egy mókás tököt? Pókháló lobog a szemed előtt az esti fényben? Küldd el nekik!

A fotópályázatra beérkező felvételeket Képtárukba várják, a Halloween albumba.

A nyertes a legtöbb szavazatot kapott kép készítője lesz. Mindenki csak és kizárólag saját készítésű fotókkal indulhat a játékban.

Siess és lehetsz te a nyertes, hiszen a fotót még ma éjfélig beküldheted.