Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Különleges kedvezményt ad a MÁV és a GYSEV a Győrkőcfesztiválra utazóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből június 30. és július 2. között a Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek. A 14 év alatti gyerkőcöknek a győri vasútállomásról a visszaút ingyenes, amennyiben odaútra megváltották a vasúti menetjegyet és érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről, és azokat be tudják mutatni.

 

Győrből, az ingyenes visszautazáshoz fontos, hogy a rendezvényen karszalagot kell kérni, a díjmentes hazaút csak a karszalag és a gyermek odaúti menetjegyének együttes felmutatásával lehetséges. A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak. A hazautazást legkésőbb július 3-án éjfélig be kell fejezni.

 

A kedvezmény csak másodosztályú utazásra használható fel, első kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felárat meg kell fizetni. A karszalag vagy az odaúti jegy hiánya esetén a jegyvizsgáló felszámítja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat pótdíj nélkül.