Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Akár egy filmcím is lehetne, de nem az! A rendőrség közlése szerint egy vadászat előtt, vagy után történhetett a halálos kimenetelű és furcsa baleset, ám az máig nem tisztázott, hogy kié volt a kutya, a kisteherautó, és az is rejtély, hogy ki hívta ki a mentőket.

Rejtélyes tragédiáról számolt be a kansasi rendőrség: egy férfi életét vesztette, miután egy kisteherautó hátuljában egy kutya rálépett egy puskára, ami elsült, és halálos sebet ejtett egy férfin.
A meg nem nevezett áldozatot a rendőrség közleménye szerint az anyósülésen találták meg, miután hátulról eltalálta egy lövedék.
Miután a mentőkhöz befutott a segélyhívás, újraélesztették a 30 éves férfit, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A wellingtoni tűzoltóság vezetője megosztotta, egy másik embert sértetlenül találtak a vezetőülésen.
A tisztviselők hozzátették, hogy a baleset a jelek szerint egy vadászat előtt, vagy után történhetett, mivel a teherautó hátsó részében több felszerelést is találtak. Sumner megyei seriff hivatala a helyi médiának nyilatkozva megosztotta:

“A kisteherautó tulajdonosának kutyája rálépett a puskára, ami miatt a fegyver elsült. A kilőtt lövedék eltalálta az utast, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nyomozás folyamatban van, de az előzetes vizsgálat szerint vadászattal kapcsolatos balesetről van szó.”
Azt még mindig nem tudni, hogy kié volt a kutya, és a kisteherautó, a rendőrség közlése szerint pedig a nyomozás folyamatban van a tragédia kapcsán.