Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Gazdaság

Látványos megújulás után nyílt meg a Dunaszerdahelyi Thermalpark Panzió

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb vízi élményközpontja és termálfürdője a Csallóköz szívében található Dunaszerdahelyi Thermalpark, amely mindössze fél órára van a magyar határtól. Ez a többgenerációs fürdőkomplexum tökéletes választás minden korosztály számára, hiszen a kikapcsolódáshoz, pihenéshez itt minden rendelkezésre áll, ráadásul folyamatosan fejlődik.

A fürdőkomplexum fejlesztése és fejlődése töretlen az elmúlt években. Így mára a Dunaszerdahelyi Thermalpark komplex szolgáltatást nyújt a Csallóközbe érkező vendégeknek, írják sajtóközleményükben.

A panzió felújítása 2 évvel ezelőtt kezdődött meg, és ami nagyon fontos, hogy a termálfürdő jó gazdálkodása révén önerőből sikerült megvalósítani. A fürdő ezzel jelentősen bővítette a szálláskapacitását, így a megújult és kibővült panzióba érkező vendégekkel nemcsak megtarthatják, hanem emelhetik is a tavalyi, 480 ezres vendégszámot.  

A panzió külső és belső design-ja láttán, melynek tervezői Pintér Zoltán és Hegyi Andrea voltak, az ide érkező vendégek szinte egy öt csillagos szálloda kényelmét és szépségét élvezhetik itt. Nyugtató meleg színek, letisztult, modern formák, praktikus elegancia – a panzió hívószavai. A 28 szoba közül mindegyik egyedi, más-más hangulatot kelt, de mindről elmondható, hogy kellemes, modern berendezésű két-négy ágyas szobák, kilátással a strand és a természetes tó területére.

A kellemes, modern berendezésű két-négy ágyas szobák ideálisak egy tökéletes családi nyaraláshoz, de egy romantikus wellness pihenéshez is. A stílusosan berendezett szobák otthonos és kényelmes tartózkodást biztosítanak a leendő vendégek számára.

A szálláshelyre érkezdő vendégek pedig természetesen élvezhetik a fürdő szolgáltatásait is. A Dunaszerdahelyi Thermalpark 18 hektáros területén hat kültéri és négy beltéri medence található. A nyári szezonban természetes tó is várja a kalandvágyókat vízi akadálypályával, vízi biciklikkel, SUP-okkal és kajakokkal. 

A fürdő medencéi, impozáns szaunavilága, sportpályái, háromcsillagos szállodája, négy évszakos kempingje és a most átadott négy csillagos panziója biztosítják, hogy minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási és pihenési lehetőséget.

Forrás/Fotó: Dunaszerdahelyi Thermalpark