Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Leállt a távfűtés Győrben

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Leállt az általános távfűtési szolgáltatás Győrben. A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe hozta meg a döntését a Győr-Szol.

A szolgáltató május 15-ig a felhasználók rendelkezésére áll, így egyrészt, ha addig hirtelen hidegebbre fordulna az idő, bármikor újra felmelegedhetnek a radiátorok, másrészt azokban a lakóépületekben, intézményekben, amelyekben ezt kérik, a továbbra is biztosítják a távfűtést.

A fűtés egyedi indítását a lakóközösségek közös képviselőjének írásban kell kezdeményeznie a szolgaltatasiuzem@gyorszol.hu e-mail címre megküldött levélben. A fűtésre akkor kerül sor, ha a hőközpontról vagy a hőközponton belül külön fűtési hőcserélő blokkról ellátott felhasználók – azaz a távhővel ellátott épület tulajdonosi közössége (társasház, lakásszövetkezet) – legalább 70 százaléka ezt kéri, és egyúttal ehhez megvannak a szükséges műszaki feltételek.