Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Lemondott Radnóti Ákos

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Radnóti Ákos 2023. december 15-én benyújtott nyilatkozatában alpolgármesteri megbízatásáról 2024. január 1. napjával lemondott tekintettel arra, hogy új megbízatása összeférhetetlen jelenlegi tisztségével – írja a közleményében a Városháza. Radnóti Ákos a továbbiakban turisztikai és marketing menedzserként folytatja tevékenységét, operatív feladatokat lát el.

 

Utódlására a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnökét Dr. Laczkovits-Takács Tímeát kérte fel Dézsi Csaba András polgármester. A Közgyűlés általi megválasztása esetén polgármester úr az egészségügyi és szociális ellátórendszer mellett a nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelem területének felügyeletével bízza meg. Dr. Pergel Elza alpolgármester asszony a jövőben pedig a kulturális, a köznevelési, az egyházi és a civil szervezetekkel való kapcsolattartás területét fogja felügyelni.

 

Fóris Norbert esélyegyenlőségi biztosként, Huszár Gábor polgármesteri megbízottként folytatja munkáját a győri Városházán. Huszár Gábor felel Gyárváros és Likócs városrészek felügyeletéért, valamint a munkafolyamatok koordinálásáért.