Kezdőlap KÉK HÍREK

Letörte a sorompót, elhajtott, a rendőrség keresi

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen gépjárművezető ellen. 

Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Vasút sor felől a Béke utca irányába közlekedett egy ismeretlen – feltehetően bolgár – tehergépkocsival annak ismeretlen sofőrje 2024. június 12-én 14 óra 45 perc körül. A járművel egy vasúti átjáróba úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és a csapórúdnak ütközött, amely ennek hatására letörött.

A balesetet követően a tehergépkocsival a helyszínről elhajtott.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.