Lopott bankkártyával fizetett!

rendőrség

A mosonmagyaróvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen elkövető – 2019. október 1-én 19 óra körül – a Hegyeshalom vasútállomáson várakozó vonatról ellopta egy utas laptopját és pénztárcáját, a benne található készpénzzel és bankkártyával együtt. Ezt követően az eltulajdonított bankkártyával fizettek egy, a hegyeshalmi vasútállomás közelében található dohányboltban.

A kártyát használó férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

lopott bankkártyát használt

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható feltételezett elkövetőt felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó