Sok a bizonytalanság, ezért nehéz megmondani, milyen lesz az idei szüret. Az egyik nyúli pincészet borásza elmondta, a kiszámíthatatlan időjárás miatt nem könnyű előre tervezni, a kései fajták miatt pedig akár novemberig is elhúzódhat a betakarítás. Cseri Barnabás beszélt arról is, hogy a koronavírus-járvány hatásait is megérezték, hiszen a megszokottnál később nyitottak meg a teraszok. A munkát a tramini szüretelésével folytatják, az Irsai Olivér azonban már a pincében van.
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Szecessziós plakátkiállítás nyílik a Szentendrei Képtárban
A századforduló plakátművészetébe nyújt betekintést a Szentendrei Képtárban májustól megtekinthető A szecesszió forradalma – Plakátművészet az aranykorban című tárlat. A Ferenczy Múzeumi Centrum közölte,...