Sok a bizonytalanság, ezért nehéz megmondani, milyen lesz az idei szüret. Az egyik nyúli pincészet borásza elmondta, a kiszámíthatatlan időjárás miatt nem könnyű előre tervezni, a kései fajták miatt pedig akár novemberig is elhúzódhat a betakarítás. Cseri Barnabás beszélt arról is, hogy a koronavírus-járvány hatásait is megérezték, hiszen a megszokottnál később nyitottak meg a teraszok. A munkát a tramini szüretelésével folytatják, az Irsai Olivér azonban már a pincében van.
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Szeretett munkatársunk, Szél Móni vehette át a Szeretetcsokrot
Az elismerést február 14-én, Valentin-napon adták át, hagyományosan ezen a napon kerül sor a díj átadására. Szekszárdon immár harmadik alkalommal adták át a "Szeretetcsokrot", melyet...