Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A '90-es évek Grammy-díjas rappere, Coolio szerdán este távozott el az élők sorából szívroham következtében. Most pár részlet is napvilágot látott a halálával kapcsolatban.

A világhírű rapper, Coolio halálhíréről a barátja és menedzsere számolt be. Jarez Posey állítása szerint a zenészre, aki szívrohamot kapott, a fürdőszobájában találtak rá. Az 59 évesen elhunyt Artis Leon Ivey Jr egyik legnépszerűbb szerzeménye, a Gangsta's Paradise, Stevie Wonder 1976-ban kiadott Pastime Paradise című dalának feldolgozása, amely a Veszélyes kölykök című film betétdalaként vált ismertté.
Mint kiderült, drogot és annak fogyasztására utaló jeleket nem talált a rendőrség. Most újabb részletekre derült fény. Egy Twitter-poszt és a LAPD szerint Coolio súlyos egészségi állapotban volt, amikor a mentők megérkeztek hozzá. Próbálták megmenteni, de már késő volt. Esetleges bűncselekményre utaló jeleket nem találtak.