Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeretsz kedvenceddel kirándulni? Akkor itt az ideje felfedezni Magyarország szépségeit egyedülálló új lehetőségekkel. A MÁV legújabb újítása, a kutya-országbérlet, lehetővé teszi, hogy négylábú barátoddal együtt fedezd fel az ország csodáit a vonatokon.

A kutya-országbérlet egy nagyszerű lehetőség mindazoknak, akik szeretnek kirándulni, és nem szeretnének a kedvencüktől megválni az utazás idejére. Legyen szó a hegyekről, a tópartokról vagy a síkságokról, a MÁV által kínált kedvezményes árú havi kutya-országbérlet mindig kéznél lesz.

Ez az új lehetőség lehetővé teszi, hogy a kutyák is kedvezményesen utazzanak az új közösségi közlekedési tarifarendszerben. A kutya-országbérlet havonta mindössze 1890 forintba kerül, és lehetővé teszi, hogy négylábú társad is velőd tartson a vonatozás során. Emellett a kutya-országbérlettel rendelkezők minden további költségtérítés nélkül felszállhatnak a helyközi közösségi közlekedési járművekre is.

Ez az új lehetőség különösen nagy örömet jelent a kutyatartók számára, akik mostantól még könnyebben és kedvezőbb áron fedezhetik fel az ország legszebb tájait kedvencükkel együtt. Sok munkahely már állatbaráttá vált, és sokan szeretnék a kedvencüket magukkal vinni egy dolgos hétköznapon is. Most, a MÁV kutya-országbérletének köszönhetően, ez a lehetőség még könnyebben elérhetővé válik.

Az új szolgáltatás mellett a MÁV további intézkedéseket is hozott az állatok védelme érdekében. A vasútállomásokon mikrochip-leolvasókat és információs táblákat helyeztek ki annak érdekében, hogy segítsék a kóbor állatok hazajutását és befogását. Ez a lépés hozzájárul a kutyák biztonságához és jólétéhez, miközben lehetővé teszi számukra és gazdáik számára az egyszerűbb és kényelmesebb utazást az országban.

Fedezd fel Magyarország szépségeit kedvenceddel együtt, és élvezd a MÁV kutya-országbérletének előnyeit az aktív országjáró programokban!