Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma reggel 7 órakor, kedvezményes nyitási ajánlatok és kígyózó sorok kíséretében nyitotta meg új üzletét az ALDI. A Győri ETO Parkban található áruház immáron az 5. Győr-Moson-Sopron vármegye székhelyén.

Az áruház közel 1400 négyzetméteres eladóterével kényelmes bevásárlási lehetőséget kínál a gyárvárosiaknak és minden ide látogatónak. Az üzletközponthoz tartozó mintegy 1300 parkolóhely mellett további 90, kizárólag az ALDI vásárlói számára fenntartott hely áll rendelkezésre.

A bevásárlóközponton keresztül megközelíthető üzletben a felújítások idén márciusban kezdődtek. Ezek eredményeként az üzlet energiatakarékos LED-világítást, korszerű épületgépészeti megoldásokat kapott, ami a raktár, az üzlet- és a szociális helyiségek megfelelő klímáját is a korábbinál kedvezőbb energiafelhasználás mellett biztosítja. Ezeknek az élenjáró zöld megoldásoknak is köszönhető, hogy az ALDI idén sorozatban már második alkalommal nyerte el az „Az Év Környezettudatos Kereskedője” díjat.

A csaknem 7 méter hosszú látványpékségben több mint 50-féle frissen, helyben sütött kenyér, illetve édes és sós pékáruk kapnak helyet, míg további 50 pékáru részben Győr környéki pékségekből, részben az ALDI központi raktárából érkezik az üzletbe. A mentes és egészségtudatos termékek száma pedig csaknem eléri a 350-et.

Az üzletlánctól már megszokott, országosan egységes választékkal találkozhatnak a vásárlók a polcokon, a hetente megújuló kedvezményes ajánlatok pedig az online szórólapban is megtekinthetők. Az állandó kínálatban 1800-nál is több, folyamatosan alacsony áron kapható, négyötödében saját márkás termék érhető el, ezen felül szezonális árucikkek is fellelhetők. Továbbá, olyan helyi és környékbeli beszállítók termékei is megjelennek, mint az Intersnack Kft. termékei, a lébényi Zeiler Hungária Kft. zöldségei és a kapuvári Cserpes Sajtműhely tejtermékei.

Az ALDI számára fontos, hogy termékeinek széles választékát magas minőségben és kedvező áron biztosítsa, jól ismert mottója, „Az ALDI-val mindig spórolhat” is ezen vállalását tükrözi. A nyitás napja ebből a szempontból kiemelkedő, hiszen – a többi üzletnyitáshoz hasonlóan – itt is számos élelmiszer és nem-élelmiszer termék vásárolható meg jelentős árengedménnyel: például, a látványpékség valamennyi terméke 20% kedvezménnyel kapható „Az Év Friss Pékáru Kereskedőjénél”, de találunk háztartási cikkeket, kerti eszközöket is a nyitási ajánlatok között.

Továbbá, a vásárlók kedvenc győri sportólóikkal is találkozhatnak, hiszen a nyitás napján a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapat csapattagjai a kasszáknál segíti a megvásárolt termékek elpakolását, sőt, a vásárlók kérésére aláírják az ALDI által biztosított dedikálókártyákat, valamint a helyszínen egy kapura dobásra invitálják a vásárlókat, akik további ajándékokat nyerhetnek.

A 159. ALDI áruház hétfőtől szombatig reggel 7 és este 8, vasárnap pedig reggel 7-19 óra között várja a vásárlókat az ETO Parkban.