Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy ausztrál nő a közelmúltban eltűnt a Victoria állam északkeleti részén elterülő nemzeti parkban. Amikor megtalálták nem volt nála más, csak egy üveg bor és néhány nyalóka.

Nem készült nagy túrára

A melbourne-i nő az állam északkeleti részén található Brightba ment kirándulni, ám eltévedt Dartmouth-tól nem messze, majd a sűrű, bozótos vidéken autójával zsákutcába került. Az autója megakadt, amikor próbált megfordulni, térerő pedig nem volt, így a telefonján sem tudott segítséget kérni. Az egészségügyi állapota miatt nem mert gyalog nekivágni az útnak. Egy napos kirándulást tervezett, így nem volt nála más, csak pár harapnivaló és nyalóka, valamint egy üveg bor, amit az édesanyjának szánt ajándékba.

Nem lett komolyabb baja

A nő családja értesítette a rendőrséget, miután nem tudták elérni telefonon. A mentőszolgálatok napokig keresték, ám nem akadtak nyomára. Végül 5 nappal később a rendőrség helikopteréről észrevette az autót az erdős területen. A földi egységek nem sokkal később ki is mentek a helyszínre. A nőt kiszáradás miatt kórházba szállították megfigyelésre, de egyébként jól volt, annak ellenére, hogy az éjszakát fagyos körülmények között töltötte.

A rendőrség szerint a szerencsétlenül járt nő helyesen cselekedett, mikor végig az autójánál maradt, és nem indult el a vadonba, ami segített abban, hogy könnyebben megtalálják.

 

Kép: mirror.co.uk