Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

egy négylábú egyértelműen bebizonyította a világnak, hogy nagyon is kedveli a Metallica munkásságát, miután elszökött otthonról, majd besurrant a legendás metálbanda, a Metallica egyik koncertjére.

 

A hír a zenekar tagjaihoz is eljutott, akik az augusztus 25-i Los Angeles-i koncertjük meglepetésvendégének egy Facebook-bejegyzést is szenteltek:

„Talán hallottátok, hogy egy négylábú rajongónk is csatlakozott hozzánk az #M72LA-ra! Az ellenkező híresztelések ellenére Storm barátunk kisurrant a SoFi Stadion melletti otthonából, és egyedül jutott el a koncertre.”

A Metallica szerint Storm nagyon élvezte a teltházas koncertet, s egy fotót is közzétettek róla, ahogy a helyszínen elfoglalja helyét és élvezi a zenét:

„Miután egy egész éjszakán át együtt élvezte a koncertet a #MetallicaFamilyvel, Storm másnap biztonságban újraegyesült a valódi családjával. Remekül érezte magát, amikor meghallgatta kedvenc dalait, köztük a ‘Barx Æterna’, a ‘Master of Puppies’ és a ‘The Mailman That Never Comes’ című dalokat.”

Mivel azonban senki sem ismerte Stormot, egy közeli menhelyre vitték, gazdája pedig szerencsére látta a róla szóló bejegyzést, és másnap haza is vitte a metálrajongó négylábút.