Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Érdemes lesz magyar idő szerint szeptember 8-án (vietnami időszámítás szerint 9-én, 0:01-től) 19:01-től géphez ülni és vizslatni a VietJet Airlines fapados ázsiai légitársaság honlapját. Visszautasíthatatlan akciót hirdetnek!

Népszerű lowcost légitársaság a VietJet Airlines, most szeptemberben pedig jócskán felpörgetik a turbinákat, ugyanis itthoni időszámítás szerint szeptember 8-án, este 19:01-kor indul akciójuk, ami ingyenes repülőjegyeket kínál. Jobban mondva az adókat és illetékeket kell csupán megfizetnünk, ha velük utazunk. A foglalási időpont 2023.09.18-tól 2024.03.31-ig érvényes, vagyis pont tökéletes a téli nyaralásokra.

Belföldi és nemzetközi járatokra egyaránt vonatkozik az ajánlat, vagyis mi leginkább úgy tudjuk elképzelni a repülőjegyek foglalását, hogy bármely vietnami vagy thaiföldi nagyvárosba megérkezünk Budapestről (pl: Bangkok, Csiangmaj, Ho Si-Minh város, Hanoi…), innen pedig továbbutazhatunk a VietJet Airlines nagyszabású akciójával vásárolt jegyekkel rengeteg ázsiai úti célra.

Csak, hogy párat említsünk:

Bangkok (Thaiföld) – Fukuoka (Japán)
Bangkok (Thaiföld) – Mumbai (India)
Ho Si-Minh város (Vietnám) – Bali (Indonézia)
Ho Si-Minh város (Vietnám) – Csöcsiang (Kína)
Csiangmaj (Thaiföld) – Melbourne (Ausztrália)

Nagy lehetőségek ezek mindazoknak, akik relative hosszabb időre érkeznek Ázsiába, barangolnának az országok és csodás látnivalók között. A VietJet árai egyébként alapból nyomottak, pláne, ha a teljesen economy ajánlatokat nézzük. Természetesen a poggyászok, akár az összes fapados járatnál, külön térítés ellenében adhatóak fel, így számítani kell az alap illetékeken és adókon felül a díjszabásban ezekre az extrákra is. De, ha egyszerűen eleve 0-rá pakolódnak rá a plusz költségek, úgy azért sokkal barátságosabb a helyzet.

Ausztrália már ujjong, a sajtónak köszönhetően már elhintették a 24 óráig tartó különleges szeptemberi akciót, sokan szeretnének Indiába, Vietnémba, Japánba, Kínába utazni a fapados légitársasággal.

Amennyiben Ázsiába tervezzük a téli kikapcsolódást, nagy kalandot a 2023/2024-es szezonra, magyar idő szerint szeptember 8-án 19:01-től böngésszünk a VietJet Airlines honlapján, esetleg töltsük le az applikációjukat és indulhat a jegyvadászat!