Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Nagy érdeklődés övezi a Széchenyi István Egyetem új rendezvénysorozatát

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A sikeres tavalyi debütálás után a második évaddal jelentkezik a SZE Quiz Night: a korunkban divatos kocsmakvízekhez hasonló, ám teljesen egyedi feladatokkal tűzdelt, havonta megrendezett hallgatói eseménysorozat az új tanévben is várja az érdeklődő csapatok jelentkezését. A félév eddigi eseményein ezúttal a zene, a gasztronómia és a nemzetek kultúrája került terítékre.

 

A kvízestek formátuma nagyon hasonló a kocsmakvízekéhez, számos ponton mégis markáns vonásokkal tér el tőle. A szervezők ügyeltek rá, hogy az ismert alapelemekből – például anagramma szójátékok, zenefelismerés, feleletválasztós Kahoot-kvízek – teljesen eredeti tartalmat gyúrjanak össze, sőt saját feladattípusokat is összeállítottak. Csakugyan a SZE quiz night sajátossága, hogy a csapatok – amennyiben szeretnének – egy legfeljebb háromperces videót is bemutathatnak az aktuális tematikához kapcsolódóan.