Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Dulakodott volt párjával, majd az elköltözése után három hónap alatt több mint 3800 alkalommal hívta fel telefonon. A Győri Járási Ügyészség vádat emelt a 35 éves férfi ellen.

A vádirat szerint érzelmi kapcsolatban állt egymással a 35 éves férfi és a 45 éves nő, aki tavaly júniusban közölte partnerével, hogy szakít vele. Az éjszakát még egy lakásban, de már külön szobában töltötték. A vádlott felébresztette a sértettet, dulakodni kezdtek, a nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Rendőrt akart hívni, vitapartnere azonban elvette és összetörte a telefonját, amivel 60 ezer forint kárt okozott. A nő kálváriája ezzel még nem ért véget. Volt párja több mint 3800-szor hívta fel telefonon, illetve 280 SMS-t és képüzenetet is küldött neki.

Végül a Győri Járásbíróság a férfi ellen távoltartási végzést hozott, azonban a vádlott ezt is több alkalommal megszegte. Felcsengetett a hölgy lakásába, az utcáról figyelte volt párját, és a februárig terjedő időszakban is mintegy 60 alkalommal kereste telefonon a bírósági végzésben foglaltak ellenére.

A Győri Járási Ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés, minősített zaklatás és rongálás miatt emelt vádat. Közölték azt is, hogy a halmazati szabályok alapján vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Kép forrása: pixabay.com