Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy átlagban a gyerekek iskolába járnak, mégis akadnak magántanulók. Léteznek azonban olyan szülők is, akik úgy döntöttek, hogy semmilyen formában nem taníttatják a gyermekeiket.

Három gyermekük van

Az Unilad.hu szerint Adele és Matt egyáltalán nem hisznek a hivatalos oktatásban. A bristoli szülők úgy gondolják, hogy gyermekeiknek sokkal nagyobb autonómiát és erősebb identitástudatot biztosítanak ezzel, mivel így nem töltik minden idejüket azzal, amit mások mondanak nekik. A szülőknek három gyerekük van: a 12 éves Ulysses, a nyolcéves Ostara és a legfiatalabb, négyéves Kai, akik szabadon dönthetnek arról, mit szeretnének tanulni.

Adele háztartásbeli édesanya. Ő azt a nézetet vallja, hogy megvárják, amíg a gyerekek érdeklődést mutatnak valami iránt, hogy aztán mélyebben belemerülhessenek a témába velük.

A házaspár nem csak az oktatás terén gondolkodik így, hanem az élet más területein is. Például direkt nem oltatták be a gyerekeket, mert ők a természetes gyógymódokban hisznek.