Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Számtalan helyen végeznek építési munkálatokat, amelyek lassíthatják a közlekedést.

Árokba hajtott egy személyautó Veszprém vármegyében, az Ősit Várpalotával összekötő úton (72106-os j. úton). Az 5-ös km-nél az utat lezárták, aki teheti Berhida vagy Nádasdladány felé tud kerülni.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 10-es és 17-es km között, a keleti szektorán az M3-as autópálya irányába pedig, a 44-es és az 50-es km között a burkolat repedéseit öntik ki. Napközben mozgó tereléssel lezárnak egy sávot.

A keleti szektorban, az Újpalota/Csömör csomópont közelében, a 64-es és a 65-ös km között, kedd reggelig, naponta 9.00 órától 14.00 óráig, légvezetéket húznak át az autóút felett. A munkavégzés miatt mindkét irányban lezárják a külső sávot, ami napközben torlódást okoz. 

Építési munka miatt lezárták a felhajtó ágat az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban. Kerülni a 108-as km-nél lévő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Egy áprilisi előzetes szerint:
A magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi (Medve) hídon forgalomkorlátozásra kell számítani április 3-án hétfőtől, mert a szlovák oldalon útfelújítás kezdődik. A 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton kell kerülniük a 13-főúti komáromi határhíd felé.