Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

09:05 Frissítve!

Az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon Hejőkürt térségében a 167-es km-nél egy műszaki hibás jármű miatt a külső sávot lezárták.


Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Kál térségében egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött. A 107-es km-nél a belső sávot elkerítették.

Az M30-as autópályán a Tornyosnémeti felé vezető oldalon Garadna térségében a 75-ös jelű csomópont közelében egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött. A 75-ös km-nél csak a külső sáv járható.

Az M85-ös autóúton a Sopron felé vezető oldalon Enese térségében egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A 8-as km-nél a külső sávot elkerítették.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

Az M4-es autóút Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti szakaszának további építéséhez kapcsolódóan, a 32-es, 33-as és 34-es főúton nagy tömegű anyagszállítási munkákra számíthatnak.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információk a rendőrség honlapján találhatók.
 
Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődik április 28-án pénteken, a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelő (Medve) híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni.