Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Nyáron távozik a Győri Audi ETO dán átlövője

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyáron távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a világbajnoki bronzérmes Line Haugsted. Az egyesület honlapján szerdán közzétett bejelentés alapján a dán átlövővel a klub nem újítja meg a szerződését.

 

„Line sérülése után lelkesen és alaposan végezte el a rehabilitációt, miután jó formában tért vissza a pályára. A jövőre kialakított koncepcióba azonban úgy véltük, hogy mással kívánunk együttműködni. Nem szeretnék még búcsúzni, hiszen messze a szezon vége. Profi játékosról van szó, tudom, hogy mindent megtesz a szezon során a céljaink elérése érdekében" – indokolta a döntést Endrődi Péter ügyvezető.

"Megbecsülöm a Győrben eltöltött időmet, de úgy érzem, eljött az ideje, hogy nyártól egy új klubhoz lépjek. Izgatott vagyok a jövő és az új csapatom miatt. Azonban addig is arról álmodom, hogy fényes érmekkel zárjam ezt a szezont, remélhetőleg aranyakkal, a nagyszerű csapattársaimmal és a szurkolókkal közösen" – fogalmazott Haugsted, aki 2022 nyarán csatlakozott a csapathoz, ám egy vállsérülés miatt sokáig várni kellett győri bemutatkozására. Jelenleg 40 tétmérkőzés szerepel a neve mellett, amelyeken 55 gólt szerzett.