Véget ért a szüret az egyik nyúli pincészetben, a jövő héten már a traminit is behozzák az ültetvényekről. Cseri Norbert, főborász szerint az időjárás a tartalmasabb tételeknek különösen kedvezett, de nem lesz hiány a könnyedebb borokból sem. A külföldi érdeklődésnek köszönhetően pedig arra számítanak, hogy várhatóan 25-30 százalékkal több palackot kell megtölteniük a „hegy levével”, mint az előző években.
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Nyert a Fogadó
A győri FOGADÓ a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok 2025. évi pályázati felhívásán döntőbe jutott. Az Önkormányzati Innovációk kategóriában a nyolc döntős közül első helyezést ért el. A projekt a Család- és...






