Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A walesi herceg és hercegné hivatalos Instagram-oldalán tették közzé a minap az alábbi fotót, melyen Katalin hercegné egy karácsonyfa mellett pózol hatalmas mosollyal az arcán. A poszttal a december 8-ai, hagyományos Together at Christmas karácsonyi koncertet harangozták be. És persze sokak szeme megakadt a walesi hercegné csinos pulóverén is. 

 

Katalin a fotón a Holland Cooper márka Fair Isle pulóverét viseli, ráadásul nem is először, hiszen ugyanezt a darabot láthattuk már rajta tavaly februárban, amikor gyerekeknek olvasott mesét a CBeebies műsorában. A krémszínű pulóvert a márka a mai napig is árusítja, jelenleg 179 fontot, azaz átszámítva nagyjából 75 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek érte. Azonban ha szeretnél a hercegné inspirálta szettben tündökölni az ünnepek alatt, nagyon hasonló stílusú, skandináv mintás darabokat ennél jóval olcsóbban, akár már alig 6 ezer forinttól beszerezhetsz.