Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Összefogtak a bűnözés visszaszorításáért

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az illegális migrációs helyzetről, a határőrizetről, illetve a határon átnyúló bűnözés kezeléséről is szó volt azon a konferencián, amelyet Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom Vármegye rendőri vezetői, valamint szlovák partnereik tartottak Győrben. 

A megbeszélés résztvevői egyeztettek a másik ország területén történt rendőri intézkedésekről, illetve az előttük álló közös feladatokról. Elhangzott az is, hogy a közös munka eredményességét bűnügyi statisztikai adatok is alátámasztják, írja a police.hu.

Az összehangolt feladatok ellátását Farkas Gábor a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitánya, mint Magyarország elsőszámú szlovák határmegbízottja méltatta. 

A konferenciára a Pozsonyi Kerületi Rendőr-igazgatóságról, Nagyszombati Kerületi Rendőr-igazgatóságról, illetve a Nyitrai Kerületi Rendőr-igazgatóságról érkeztek delegációk, melyek tagjai a Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom vármegye rendőri vezetőivel konzultáltak.

Fotó: police.hu