Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A társasági élet szeretete, a vendéglátás és a minőségi szórakoztatás iránti vágy inspirálta azt a két győri srácot, akik megálmodták az Overdose Mobil Bárt. 

Hosszas keresgélés után találtak rá egy 1984-es évjáratú Westfalia típusú lószállító utánfutóra, így meg is válaszoltuk a kérdést, hogy miért pont Overdose! Hatalmas lelkesedésüktől motiváltan azonnal hozzá is kezdtek az átalakításhoz, mely közel sem bizonyult olyan egyszerű feladatnak, de a sokszor éjszakába nyúló szerelésnek, csinosításnak és felújításnak megszületett a végeredménye, ez a csodás mobil bár!

Hol találkozhatsz ezzel a stílusos vintage mobil italbárral?

Ott, ahova kibérlik! Például igazi színfoltja tud lenni egy esküvőnek, családi- vagy céges rendezvénynek! Ennek a kis italbárnak minden apró részletét úgy alakították ki, hogy teljesen egyedivé varázsoljon egy eseményt, a jó hangulatról pedig a tulajdonosok gondoskodnak a pult mögül! Ha tehát egyedi stílusú, utánozhatatlan rendezvényt szeretnél, ahol a vendégeidre odafigyelnek, akkor mindenképp vedd fel a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén az Overdose tulajdonosaival!

A csapat nyitott minden megoldásra, ezért nem is igazán előre elkészített csomagokból dolgoznak, hanem egy rövid egyeztetést követően mindenkinek személyre szabott ajánlatot készítenek.
Akár Te is beállhatsz a pult mögé, hogy megmutasd barátaidnak milyen italokat tudsz keverni, de szükség esetén a szakszerű személyzetet is kérhetsz a bárhoz. Egy biztos, a rendezvényed biztosan emlékezetesebb lesz, legyen az bárhol az országban.
Íme pár fotó, amiből bárki ihletet meríthet, hogy milyen irányba szeretné elvinni a rendezvényt, milyen lehetőségekből lehet választani:

 

 


Overdose Mobilbár
info@overdosemobilbar.hu
+36 70 328 11 22
+36 20 207 21 91