Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ozzy Osbourne felesége és menedzsere, Sharon a két gyerekével, Kelly-vel és Jack-kel közös The Osbournes című podcast egyik adásában arról beszélt, hogy szeretne nyitni egy különleges múzeumot a Black Sabbath szülővárosában, Birminghamban, tele Ozzy személyes tárgyaival és sok minden mással is.
 
"Szeretném, ha lenne egy olyan hely Birminghamben, ahol kiállíthatjuk Ozzy díjait, színpadon viselt ruháit és a Black Sabbath kezdeti időszakából származó plakátjait. Rengeteg ilyen tárgyunk van. Ez egy teljesen interaktív kiállítás lenne, amelyen bele lehet nézni egy csomó koncertfelvételbe is. Szeretnénk megmutatni a zenészeknek és más alkotóknak, hogy kemény munkával akkor is nagy sikereket érhetnek el, ha a semmiből jönnek. Tervezünk egy kávézót is, ahol mindenféle hangszer elérhető lesz és a gyerekek bármikor zenélhetnek, ha már az iskolákban erre nincs lehetőség. Időnként a zenészbarátaink is eljönnének."

Például a Balck Sabbath-pad is helyet kapott Birminghamben: