Pozitív lett a győri jegyző koronavírus tesztje

Dr. Dézsi Csaba András közleményben tudatta a hírt és azt is, hogy a jegyző állapota szerencsére tünetmenetes, arról egyébként nem ír a közlemény, hogy miért végeztek el a jegyzőn koronavírus tesztet.

Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye:

“Hétvégén elrendeltem a győri Városháza soron kívüli takarítását és fertőtlenítését. Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Jegyző úr állapota tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték.

A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli fertőtlenítést rendeltem el annak érdekében, hogy a munkatársak körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról. A tesztet én is elvégeztettem, az eredmény hétfőn délutánra várható.

A városházi dolgozók nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az fertőtlenített épületbe léphet be hétfőn.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!”

szerkesztő, riporter, online felelős szerkesztő