Profi szerződés a fiatal akadémistának

Hanzli Péter személyében újabb tehetséges fiatal játékos mutatkozhatott be vasárnap a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatában, majd pedig hétfőn aláírhatta első profi szerződését a klubnál, amely 2024 nyaráig szól.

Hanzli Péter először kapott szerepet a felnőttcsapatban, ráadásul mindjárt kezdőként hatvannyolc percet tölthetett a pályán Nyíregyházán. A fiatal tehetség nem játszott megilletődötten, többször is szépen játszotta át magát a védőjén. Sajnos ugyan a bemutatkozása nem párosult győzelemmel, ettől függetlenül nagy nap volt a tizennyolc esztendős játékos életében.

– Nagyon boldog vagyok, hogy az ETO-nál, egy ilyen nagy múltú klubnál kaptam meg életem első szerződését – kezdte Hanzli Péter. – Még az út elején járok, de minden nap azért fogok dolgozni, hogy a szakmai stábnak bizonyítsak, és minél több időt tölthessek a pályán, emellett eredményesen szeretnék futballozni. Örülök, hogy Nyíregyházán be tudtam mutatkozni, de természetesen az eredmény miatt van hiányérzetem. A pálya nem tette lehetővé, hogy folyamatos játék alakuljon ki, sajnos mi jöttünk ki rosszabbul a mérkőzésből. Ettől függetlenül úgy gondolom, a továbbiakban sokkal jobban kell koncentrálnunk, még keményebben kell mindenkinek dolgoznia, és akkor elkezdhetünk feljebb lépni a tabellán.

Híradó főszerkesztő, riporter