Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Pünkösd 2023 – Így alakul a parkolás, a piacok és a temetők nyitvatartása

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győr-Szol közzétette, hogyan alakul a parkolás, a köztemetők, valamint a piacok nyitvatartása a pünkösdi hosszúhétvégén. 

Parkolás: 

  • A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.
  • Május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetők igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

  • A győri Vásárcsarnok május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn zárva tart, május 27-én, szombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:

  • A Dunakapu téri piacon május 27-én, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

  • A Barátság Sportpark május 28-án, vasárnap rendes nyitvatartási rend szerint, míg május 29-én, hétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. Utóbbi napon a kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A Barátság Sportpark büféje folyamatosan működik, május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn is 15 és 22 óra között várja vendégeit.

Köztemetők – Győr:

  • A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.