A győri La Mareda Étterem vehette át az „Év kisvállalkozója” Presztízs-díjat a napokban. Az idei járványhelyzet miatt, nem egy ünnepi gálán találnak gazdára a díjak, hanem a szervezők valamint a kurátorok egy rövid műsor kíséretével házhoz vitték az elismeréseket. A díjat az étterem tulajdonosa, Szabó László vehette át, aki elmondta, amikor a La Maredát 2004-ben megnyitották, fontosnak tartották hogy a szép belvárost egy magas színvonalú hellyel gazdagítsák, amire minden győri büszke lehet. Az étterem egyébként az idei évben bekerült, az ország legjobb 10 vidéki éttermei közé.
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
A rendőrség felügyeli mostantól a javítóintézeteket
Gulyás Gergely miniszter a szerdai kormányinfón a Szőlő utcai javítóintézet ügye kapcsán hangsúlyozta, hogy itt nem gyermekotthonról van szó, hanem fiatalkorúak börtönéről. Az intézményben...





