Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egyik legromantikusabb évszaknak is nevezik az őszt. Mert bár nyirkosabb a többinél, de bebújós, színes mivolta miatt amennyien nem szeretik, annyian imádják.

Öltöztesd otthonod az ősz színeibe!

A nyári, tengerparti hangulat ezekben a napokban már kissé kopik, a halloweentökök pedig még nem kerülnek elő. De apró trükkökkel előidézheted a teázós, gyertyagyújtós hangulatot.

Csinálj új ajtódíszt!

A kopogtatók ezer ötletet rejtenek magukba. Ne áldozz rá „milliókat”, legyél kreatív. Gyűjts virágokat, terméseket, majd szárítsd őket ki lefelé függesztve. A szárazvirágok kötegeit  kör alakra hajlítva, vesszőalapra kötözve már kész is van egyedi koszorúd. ragasztópisztollyal, kis figurákkal meg is tudod bolondítani.

A legfontosabbak a fények

Játssz velük a lakásban. Nem szükséges mindenütt a fényáradat, kell a meghitt hangulat is. Alapkellék a fényfüzér. A lakberendezési boltokban már egészen jó áron hozzá tudsz jutni, néhány színes üveget körbetekerve pedig még kellemesebb lesz az összkép. Ha az ablakba tesszük a műremekeket, hazatérve igazán szívmelengető lesz a látvány. 

 Készíts falevelet!

H a környezet még nem ontja a csodás pirosas barnás színeket, csinálj egyedi levelet. Szines papírból vagy merített papírból vágj ki különböző méretű és formájú leveleket, majd díszítsd különböző mintákkal. Felfűzheted őket egy zsinórra, és kerülhet az ablakba, vagy akár egy falra, vagy a mennyezetre. Tuti egyedi hangulatot varázsol.