Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Ryu Unhi hosszabbított a győri kézilabdázóknál, hárman távoznak

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A dél-koreai Ryu Eun Hee szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával, amelytől ugyanakkor nyáron távozik Yvette Broch, Szöllősi-Schatzl Nadine és Rinka Duijndam is.

 

A Rába-partiak honlapjának híre szerint az ázsiai jobbátlövővel életbe léptették a szerződésében szereplő opciós jogot, így a következő idényben ezen a poszton ő lesz a korábban bejelentett új érkező, a holland Dione Housheer társa.

A holland beálló Yvette Broch a szezon végén befejezi aktív sportolói pályafutását, a szélső Szöllősi-Schatzl Nadine lejáró szerződését nem hosszabbították meg.

"A klub vezetése és a vezetőedző korábban már tájékoztatott, hogy nem kívánják meghosszabbítani a szerződésem. Elfogadtam a döntésüket. A szezon végéig minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért, hogy minden célunkat elérjük" – mondta Szöllősi-Schatzl.

A Győr a következő idényben kapusposzton csak két játékost foglalkoztat majd, Sandra Toft és Hatadou Sako mellett "nem maradt hely Rinka Duijndam számára", így az ő szerződésében foglalt opciós joggal nem él a klub.